Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Consilierul pentru România al Prinţului Charles, Jeremy Staniforth, în vizită informală la Alba Iulia

Publicat

IMG_5148 2 Consilierul pentru România al Alteţei Sale Regale Prințul Charles de Wales, Jeremy Staniforth, a fost prezent joi, la Alba Iulia, în cadrul unei scurte vizite informale.

Acesta deţine şi funcţia onorifică de Înalt Reprezentant pentru Dezvoltare Durabilă, acordată de Guvernul României.

Jeremy Staniforth a participat, împreună cu primarul Mircea Hava, viceprimarii Paul Voicu și Gabriel Pleșa și alți reprezentanți ai autorităților și instituților locale, la ceremonialul schimbului de gardă, ce a avut loc începând cu ora 12.00, la Poarta a III-a a Cetății Alba Carolina.

jeremy staniforth Ulterior, a vizitat diferite obiective din Cetate. Vizita informală a consilierului Prinţului Charles a coincis cu sărbătorirea la Alba Iulia a Zilei Încoronării Regilor Ferdinand şi Maria.

Printr-o decizie din anul 2009 a Guvernului României, Jeremy Staniforth, consilier personal pentru România al Alteţei Sale Regale, Prinţul Charles de Wales, a primit funcţia onorifică de Înalt Reprezentant pentru Dezvoltare Durabilă, iar activitatea sa este sustituta de un compartiment creat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Decizia a fost motivată în contextul disponibilităţii exprimate de Prinţul Charles de a iniţia, a susţine şi de a coordona proiecte de dezvoltare durabilă în zona Carpaţilor.

Staniforth a vizitat până acum mai multe zone din România, în vederea evaluării potenţialului şi promovării aplicării unor proiecte europene în agricultură şi turism.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax