Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Construcția restaurantului fast-food McDonald`s din Alba Iulia este aproape gata

Publicat

mec

Construcția modulară ce va găzdui restaurantul tip fast-food McDonald`s de la Alba Iulia este aproape gata. Marți, în parcarea de la Kaufland, muncitorii lucrau de zori la exteriorul clădirii viitorului fast-food.

Deși era vehiculat că restaurantul va fi deschis în data de 1 decembrie, acest lucru nu s-a întâmplat. Dar după cum se prezintă stadiul lucrării, sunt mari șansele ca fast-foodul să fie deschis în luna decembrie.

Vezi și FOTO: I-ați văzut? Poliția din Alba Iulia solicită sprijin pentru identificarea unor suspecți de furturi din magazine

Restaurantul va dispune de un spațiu de joacă pentru copii, o terasă, locuri de parcare și spații verzi. De asemenea, clienții acestuia vor putea comanda chiar din mașină, trecând prin drive-thru.

mec

Construcția va avea dimensiunile de 27,65 m x 14,03 m, cu un regim de înălțime pe un singur nivel.

mec

Accesul se va face din strada Calea Moților și din strada Bayonne. Se vor amenaja 6 locuri de parcare pentru clienții McDonald`s.

mec

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax