Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Contor de gaze, sfințit de un sobor de preoți, la Botoșani. Pâine, sare și tăierea panglicii, eveniment organizat de PNL

Publicat

Liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică, a mers, cu un alai de autorități locale, la inaugurarea rețelei de gaz din comuna Frumușica, unde un sobor de preoți a sfințit contorul de gaz, iar oficialii s-au înghesuit să taie panglica.

Deputatul Șoptică și primarul din localitate au adus la festivitățile pentru inaugurarea contorului de la școala din Frumușica un sobor de preoți, precum și un alai de directori de instituții descentralizate, care au tăiat panglica de pe contor, scrie Botoșani Necenzurat, citat de Hotnews.

De asemenea, ”s-a servit” pâine și sare. Informațiile au fost postate pe contul său de Facebook, alături de o serie de fotografii.

Postarea a fost distribuită și de PNL Botoșani.

”Astăzi la Frumușica s-a scris #ISTORIE! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce.

S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii.

Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu.

Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!” a scris pe Facebook Costel Șoptică.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Vasili

    marți, 19.04.2022 at 12:46

    Am și io o intrebare domnilor,,POCHIII”;
    -,,DE AZI ÎNAINTE OAMENI SE POT INCHINA LA CONTOARE SI CONDUCTE DE GAZ”???
    După cum faceți voi.
    Bine zice în Biblie;
    -,,VOI O SĂ AVETI MAI MARE OSÂNDĂ,pt că voi aveți cheia împărăției lui Dumnezeu și nu intrați NICI VOI și nu lăsați nici pe alții să intre.”
    RUȘINE și așa să vă ajute cel pe care îl slujiți.(……..)
    M-ai trebuie să vă apucați să simți-ți și ,,closete” ….

  2. Albaiulian

    marți, 19.04.2022 at 14:58

    Am trait sa o vad si pe asta !
    Batavar minunea sa va bata !
    Ati saracit toata tara !
    Noi suntem ‘prosti” ca va votam !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax