Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Convoi format din cinci atelaje, oprit de jandarmi, la Aiud. Cinci persoane, amendate pentru lipsa declarațiilor

Publicat

Jandarmii din Aiud au oprit luni, 20 aprilie, un convoi format din cinci atelaje, care venea din județul Cluj și se îndrepta spre localitatea Sebeș. Cinci persoane au fost amendate pentru lipsa declarațiilor pe proprie răspundere.

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Alba, deși în contextul actual generat de răspândirea Covid-19 jandarmii execută zilnic misiuni de escortare a convoaielor auto care tranzitează județul Alba, luni, aceștia au fost puși în situația de a opri și verifica un convoi format din cinci atelaje hipo, după ce parcursese peste 100 de kilometri.

Convoiul din care făceau parte 13 persoane (dintre care și minori), se deplasa din județul Cluj spre localitatea Sebeș, iar în localitatea Aiud a fost surprins de o patrulă de jandarmi. Persoanele au declarat că se îndreptau spre Sebeș cu scopul de a găsi locuri de muncă.

În urma verificărilor efectuate de jandarmi au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.000, întrucât persoanele nu dețineau declarații pe proprie răspundere completate cu date valabile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Jidanul

    luni, 20.04.2020 at 19:15

    Va spun cu mana pe inima ca niciodata cele 5 sanctiuni aplicate romilor nu vor fi platite de cestia caci nu au bani….Notati ce v-am spus si sa stiti ca inainte de 89 si chiar dupa o serie de asa zise prostituate(stadeau si ele pe marginea soselelor …..rar erau prinse in fapt)iar politisti si jandarmiile sanctionau si raportau ca au activitate la D.153/70,dar saracii(ele) ce au primit amenzi nu le plateau…Uite asa se joaca unii cu amendarea…..!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax