Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Copiii au „salvat distracţia” în Piaţa Cetăţii. Spectacol plin de veselie şi cântec cu trupa „Zurli”

Publicat

Copiii au fost în centrul atenţiei, duminică dimineaţa, în Piaţa Cetăţii, în ultima zi de sărbătoare a oraşului. Trupa de animaţie stradală Zurli din Bucureşti le-a adus celor mici un spectacol surpriză cu personaje din poveşti.

Micuţii au cântat şi au dansat alături de artişti şi s-au bucurat de o dimineaţă de duminică veselă în locaţia principală de desfăşurare a Zilelor Oraşului Alba Iulia.

Pe scenă, “Zâna Bună a avut nevoie de ajutorul copiilor. Motivul? Vrăjitoarea super aiurită Tura-Vura, de care nu se teme nimeni, a încercat să fure distracția copiilor! A avut oare vreo șansă? Când copiii își unesc forțele, cântecele, trucurile magice împreună cu Gașca Zurli, Tura-Vura descoperă că binele învinge, iar vrăjile ei măturicioase nu au nici un efect” – aşa descrie gaşca Zurli spectacolul “Tiribam Tiribum”.

Vă prezentăm o galerie foto de la eveniment:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax