Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Copiii de la două grădiniţe din Alba Iulia au vizitat bibliobusul şi Centrul de Cultură „Augustin Bena”, de 1 Iunie

Publicat

Cu ocazia Zilei Copilului, luni, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba a primit vizita copiilor de la Grădinița „Dumbrava Minunată” și de la Grădinița nr. 12 din Alba Iulia. Micuţii au citit din cărţile aflate în Bibliobus şi au vizitat centrul şi, nu în ultimul rând, au primit cadouri.

Copiii însoțiți de educatoare au fost întâmpinați de către Gabriela Hale, coordonatoarea Bibliobusului, Felicia Colda de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga”, Ioana Raica, professor de arte plastice din cadrul Centrului și de către Daniela Floroian, director al Centrului de Cultură care, împreună cu micuții, au recitat poezii și au citit din cărțile cu care este dotat Bibliobusul.

La rândul lor, aceștia au donat cărți pentru Centrele Rezidențiale de Copii din județ.  Copiii au fost răsplătiți cu dulciuri, li s-au oferit cărți tematice potrivite vârstei lor, materiale didactice și mici obiecte care să le stârnească interesul spre lumea minunată a cărților.

După ce au „explorat” Bibliobus-ul, copiii au vizitat sălile de repetiții ale Centrului, unde au vizionat un scurt program artistic oferit de către Dragoș Tudor, Dan Liviu Cernat, Marinela Popa și Nicolae Vancu, profesori ai Centrului „Augustin Bena”, care, împreună cu cei mici au cântat, au dansat și s-au jucat pe ritmurile copilăriei.

Foarte curioși și plini de entuziastm, micuții artiști au „testat” calitatea și rezistența instrumentelor muzicale, sub atenta supraveghere a celor mari. Apoi, mai micii artiști au fost recompensați cu dulciuri. Totul s-a încheiat într-o notă de veselie, bună dispoziție și optimism.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax