Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Copiii de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 9 Alba Iulia au participat la o acţiune de ecologizare, pe malul râului Ampoi. Iniţiativă de Ziua Mondială a Apei

Publicat

17373070_1474607022571716_1549699042_o Copiii de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 9 Alba Iulia au participat vineri la o acţiune de ecologizare a râului Ampoi, organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Apei. Copiii, alături de părinţi şi cadre didactice, au demonstrat astfel că respectă mediul înconjurător.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul programului de parteneriat între grădiniţă, Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba şi Asociaţia Părinţilor „Cavaleri Pro Educaţie”.

Parteneriatul „Noi natura ocrotim, sănătoşi vrem să trăim!” se desfăşoară de mai mulţi ani între instituţiile amintite şi are ca scop formarea unei atitudini de protecţie şi responsabilitate în relaţionarea cu mediul înconjurător.

Antrenarea copiilor preşcolari, alături de părinţi, educatoare şi membrii SGA  în activitatea de ecologizare a fost un bun prilej de conştientizare a copiilor, dar şi a părinţilor de importanţa a rolului cetăţenilor în păstrarea apelor curate, pentru un mediu sănătos, transmite directorul instituţiei, profesor Maria Luduşan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A.D.

    sâmbătă, 18.03.2017 at 09:49

    Iar beneficiarii de ajutor social, subventii si indemnizatii au stat , au baut au fumat s-au f..t si au aruncat gunoi pe Ampoi.
    Cei care traiesc pe spinarea noastra nu se apropie de malul Ampoiului decat atunci cand arunca gunoiul, fac gratar sau braconeaza.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax