Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Copiii de la grădinița nr.13 din Alba Iulia s-au întâlnit cu Zâna Toamnă. Au cântat, au recitat poezii și au fost răsplătiți cu diplome și insigne

Publicat

toamna Copiii de la Grădinița nr.13 s-au întâlnit vineri, 30 octombrie, cu Zâna Toamnă. Ea a venit să îi asculte cum recită poezii sau cântă și pentru că i-a plăcut ce a auzit, zâna i-a răsplătit cu fructe, diplome, insigne și dulciuri.

Micuții nu au fost singuri la mica „întâlnire” cu Toamna deoarece părinții au răspuns la invitația făcută de educatori și au participat în număr foarte mare, implicându-se și ajutând copiii în diferite activitățile.

În program grupele grădiniței au avut pregătite următoarele teme: grupa mica -”Copacul Toamnei”(pictură+lipire), grupa mică II -”Arici” (activitate practică), grupa mijlocie „Dovleceii veseli” (lipire și decorare) , grupa mijlocie II- ”Coronița Toamnei” (decupare, lipire și decorare), și grupa mare III-„Caruselul Toamnei” (decupare, lipire, colaj).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax