Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Coșmarul șoferilor. Cum arată drumul dintre Zlatna și Almașu Mare. Ce spune Consiliul Județean Alba

Publicat

Drumul Județean 705 Zlatna – Almașu Mare este coșmarul șoferilor din zonă, iar situația este așa de așa de foarte mulți ani. 

Sunt gropi și cratere, drumul este crăpat, iar pe unele zone, asfaltul a dispărut. Un cititor Alba24 spune că și-a stricat mașina circulând pe porțiunea respectivă.

 

”Așa arată Drumul Județean 705 Zlatna- Almașu Mare. Este foarte rău, mi-am stricat bucșile și pivoții din cauza acestui drum.

Toata mașina „bate” și doar de vreo 20 de ori am parcurs drumul acesta până acum. Întrebarea este: Pentru ce plătesc rovineta?” a transmis cititorul.

Consiliul Județean Alba a lansat în data de 7 martie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru servicii de proiectare și asistență tehnică pentru obiectivul „Reabilitare drum județean DJ 705: limită jud. Hunedoara – Almaşu de Mijloc – Almaşu Mare – Zlatna (DN 74)”.

Potrivit vicepreședintelui CJ Alba, Marius Hațegan, proiectul tehnic pentru drumul respectiv a fost finalizat, urmând să fie semnat în câteva zile contractul de finanțare pe ”Anghel Saligny”, după care urmează licitația pentru pentru execuția lucrării.

Drumul va costa peste 31 de milioane de lei și vor fi reabilitați 5,5 kilometri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax