Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Creaţiile lui Lucian Matiş, un tânăr designer originar din Blaj, purtate de soţia premierului Canadei, la Casa Albă

Publicat

12813995_1001879126563451_8524794584827628303_n Creaţiile vestimentare ale unui tânăr designer născut în Blaj, judeţul Alba au făcut furori în întreaga lume, joi, cu ocazia primei vizite oficiale a premierului Canadei şi a soţiei sale, la Casa Albă. Rochiile purtate de Sophie Grégoire-Trudeau, soţia premierului Canadei, şi create de Lucian Matiş au atras atenţia, cu ocazia ceremoniilor oficiale de la Washington.

Premierul Canadei, Justin Trudeau şi soţia sa s-au aflat joi, la prima vizită oficială la Casa Albă. Sophie Grégoire-Trudeau a impresionat într-o rochie roşie, cu mâneci şi imprimeuri geometrice şi florale, în nuanţe de roz, creată de designerul Lucian Matiş. Şi Michelle Obama a purtat, pe peluza de la Casa Albă şi apoi, în balconul Truman, tot o ţinută a unui designer canadian.

(P) Pregătește-te de primăvară și de mișcare. Vezi colecția de Haine sport de la FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sportive de la 900 de branduri renumite. Adidași alergare și echipament jogging, tricouri, treninguri,  adidași tenis, îmbrăcăminte fitness , ghete fotbal , haine și pantofi pentru golf de la mărci ca Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc.

 

12801306_1002120123206018_1683278447177725403_n Joi seara, cei doi au particpat la un dineu oficial organizat în cinstea lor la Casa Albă. Şi de această dată soţia premierului canadian a purtat o ţinută creată de Lucian Matiş. Este vorba despre o rochie de seară lungă, de culoare violet, fără mâneci, cu broderii coral.

”Sunt încântat dincolo de cuvinte! Sophie Grégoire-Trudeau a purtat două ţinute ale casei Lucian Matiş într-o singură zi!”, a scris pe pagina sa de Facebook designerul originar din Blaj.

Lucian Matiş s-a născut în Blaj şi s-a stabilit în Canada, în 1999. A avut acces la creaţii vestimentare încă de la vârstă fragedă, graţie mamei sale, care avea un atelier de croitorie. A absolvit Liceul de Arte la Sibiu şi şi-a continuat studiile în design vestimentar la Universitatea Ryerson din Toronto, potrivit site-ului oficial al creatorului de modă.

Prima colecţie şi-a lansat-o în 2007, la Săptămâna Modei de la Toronto, apoi brandul său a devenit din ce în ce mai cunoscut, iar colecţiile sale au fost apreciate de criticii şi revistele de modă. Printre vedetele care au purtat ţinute create de Lucian Matiş se află celebrul top-model Iman, modelul Coco Rocha şi cântăreaţa Nelly Furtado.

sursa foto: Facebook, Lucian Matis Inc

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax