Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Creșă modernă în Parcul Arini din Sebeș. Primarul Dorin Nistor prezintă stadiul lucrărilor. Când va fi finalizată

Publicat

Lucrările avansează la creșa aflată în construcție în Parcul Arini din Sebeș. Potrivit primarului Dorin Nistor, noua creșă care va avea o capacitate de 40 de copii ar urma să fie finalizată în primăvara anului 2025. 

„Așa cum probabil știți, în Parcul Arini construim o creșă care va primi 40 de copii și care estimăm că va fi finalizată în primăvara anului viitor.

Lucrările se realizează printr-o finanțare nerambursabilă, iar terenul necesar este pus la dispoziție de autoritatea locală și are o suprafața de 1.600 metri pătrați.

Clădirea va fi eficientă energetic și va beneficia de toate facilitățile prevăzute de reglementările legale: camere de joacă, dormitoare, spălătorie proprie, bucătărie, sală mare funcțională, cabinet medical, spații administrative.

Spațiile de joacă în aer liber vor fi generoase, de cel puțin 10 metri pătrați pentru fiecare copil. Acoperișul va putea fi folosit și pentru a fi amenajate spații verzi, terase înverzite.

Tot pe acoperiș se vor monta panouri fotovoltaice pentru a asigura energia necesară funcționării” a transmis primarul Sebeșului, Dorin Nistor.

Reamintim faptul că Primăria Municipiului Sebeș a derulat mai multe investiții cu finanțări nerambursabile pentru infrastructura de educație dedicată preșcolarilor (segment deficitar în localitate): a fost finalizată creșa și grădinița din cartierul Valea Frumoasei, iar în cartierul Aleea Parc se află pe ultima sută de metri lucrările pentru o nouă creșă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax