Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cristian Oană și Cristina Croitoru au câștigat Balul Balurilor. Maria Viziteu și Cristian Bîrla au luat Miss și Mister Alba24.ro

Publicat

Sezonul Balurilor Bobocilor a fost încheiat vineri seară, când ”bobocii” au mai crescut, au mai prins curaj și s-au prezentat exemplar pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Cu sala plină, atmosfera a fost asigurată de susținătorii celor de la Câmpeni, iar mai apoi party-ul a continuat într-unul din cluburile din Alba Iulia.

Evenimentul a adus pe scenă 18 participanți împărțiți în 9 perechi, care au trecut prin cinci probe pregătite de organizatorii de la Consiliul Județean al Elevilor.  După ce s-au prezentat, fiecare în stilul propriu, au urmat probele de cultură generală, proba surpriză, ce a constat în interpretarea unei melodii în timp ce concurentul mesteca o felie de lămâie.

La finalul serii au fost decernate premiile, iar câștigătorii au fost următorii: Mister Balul Balurilor 2012 a fost câștigat de Cristian Oană de la Colegiul ”Lucian Blaga” din Sebeș, iar titlul de Miss i-a revenit Cristinei Croitoru de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop-Marțian” din Alba Iulia. Premiile de popularitate au fost acordate următorilor concurenți: Răzvan Banța de la Colegiul „Inochenţie Micu Clain” din Blaj și Roxanda Hîndorean de la Colegiul ”Lucian Blaga” din Sebeș.

Titlul de Miss și Mister Alba24.ro au revenit Mariei Viziteu de la Colegiul ”David Prodan” din Cugir şi lui Cristian Bîrla de la Colegiul ”Avram Iancu” din Câmpeni.

After party-ul a fost întreţinut de Park Place și de The Puzzles.

Vă prezentăm mai jos galeria foto de la evenimentul ce a avut loc vineri seara:

FOTO: Cătălin Crăciun

[nggallery id=157]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Stefan

    joi, 17.05.2012 at 11:51

    Alte fete in afara de „stralucita” din imagine nu au fost prezente ? Sau a platit ea pentru PR ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax