Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cristina, o tânără nevăzătoare din Alba Iulia, exemplu de implicare civică. A strâns alături de voluntari gunoaiele din oraș

Publicat

Exemplu de implicare civică la Alba Iulia. Zeci de oameni s-au strâns în weekend-ul ce a trecut, într-o zonă mai retrasă din oraș, aproape de câmp, pentru a strânge deșeurile aruncate ilegal. Mare parte dintre ei voluntari care vor să dea o mână de ajutor la protejarea mediului înconjurător, alții care au mai bifat o acțiune și o poză în social media. 

Însă, în tot grupul de oameni, o tânără care pășea timid alături de o femeie s-a făcut remarcată. 

O cheamă Cristina are 23 de ani și este nevăzătoare. A venit alături de cea care are grijă de ea și care îi este companion zi de zi, Maria Bolea.

La braț, alături de Maria, Cristina a strâns împreună cu voluntarii de la ”Let”s Do It Romania” aproape 200 de saci de deșeuri aruncate la Alba Iulia.

De la gunoaie menajere, la gunoaie din construcții, capace de WC și alte lucruri pe care oamenii le-au aruncat în zona noului cămin de studenți din Alba Iulia.

Toate au fost culese de voluntari, sâmbătă, 21 septembrie. Cot la cot cu ei ajutată de Maria a strâns gunoaie și Cristina.

Pentru ea nu este o noutate. Beneficiarii asociației din care Cristina face parte strâng zilnic gunoaiele de pe strada lor, sau din jurul centrului.

Este o activitate prin care Maria o face alături de ei pentru a le arăta ce înseamnă respectul pentru mediu și o societate mai curată.

Maria Bolea se ocupă de Asociația „Proiectul Viziunea Nevazatorilor”, o asociație care lucrează zi de zi cu tinerii cu afecțiuni de vedere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate