Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO Crucea Roșie: 248 de pachete alimentare și dulciuri pentru persoanele vulnerabile din Alba, în preajma sărbătorilor

Publicat

Cu prilejul sărbătorilor de Crăciun, Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba a inițiat o campanie umanitară, ajutând cu pachete alimentare și dulciuri 248 de familii vulnerabile din județul nostru.

„Ne-am îndreptat atenția către familii cu dificultăți materiale, cu copii și vârstnici cu venituri reduse, astfel încât să putem aduce o bucurie în casele lor, în prag de sărbători.

În colaboare cu primăriile din municipiile Alba Iulia și Aiud, orașul Abrud și comunele Galda de Jos și Șona, au fost selectate 248 de familii pentru care organizația noastră a asigurat alimente și dulciuri.

Derularea de astfel de campanii umanitare reprezintă o tradiție pentru Crucea Roșie, fiind un bun prilej pentru unele companii si pentru persoanele fizice de a susține organizația noastră, în semn de responsabilitate socială.

De 145 de ani, Crucea Roșie este o organizație mereu de actualitate, prezentă neîntrerupt în viața oamenilor în toate împrejurările dificile.

În acest final de an, Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba adresează sincere mulțumiri tuturor susținătorilor, persoane fizice și juridice, colaboratorilor și voluntarilor care au fost alături de noi în fața provocărilor aduse de anul care a trecut – pandemie, inundații, caniculă, proiecte și campanii umanitare.

La mulți ani și sărbători fericite tuturor!”, a transmis directorul Adrian Ionel Dușa.

foto: Crucea Roșie – Filiala Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax