Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Crucea Roșie a donat echipamente de protecție și dezinfectanți spitalului suport COVID din Blaj

Publicat

Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba, în completarea demersurilor sale de susţinere a unităţilor şi instituţiilor aflate în prima linie în lupta împotriva coronavirusului, a donat Spitalulului municipal Blaj, în calitate de spital suport COVID-19, o cantitate însemnată de materiale în valoare de 51.054 lei, destinate desfăşurării în condiţii optime a activităţii medicale, în contextul prezentei pandemii, se arată într-un comunicat de presă. 

Materialele au constat în măşti FFP2, FFP3, 3PLY, mănuşi, combinezoane, viziere, dezinfectanţi de mâini şi suprafeţe, precum şi alte produse, toate având menirea de a fi utilizate în activitatea personalului medico-sanitar şi auxiliar sanitar, implicat în triajul, diagnosticarea, tratarea şi îngrijirea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Totodată, având în vedere situaţia curentă şi răspândirea vertiginoasă a virusului la nivelul judeţului nostru, în calitate de organizaţie umanitară cu expertiză în prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor, recomandăm tuturor locuitorilor judeţului Alba multă prudenţă, curaj şi responsabilitate în desfăşurarea activităţilor curente. Prevenţia în acest context, adoptată la nivel individual prin luarea măsurilor de siguranţă recomandate, este un act de responsabilitate civică.

Misiunea umanitară fundamentală a Crucii Roşii este de a preveni şi alina suferinţa umană, protejarea vieţii şi sănătăţii, asigurarea respectării fiinţei umane, în mod imparţial, fără nicio discriminare de naţionalitate, rasă, sex, religie, clasă socială şi opţiune politică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax