Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Crucea Roșie Alba, campanie umanitară în preajma sărbătorilor de Paște. Peste 200 de pachete pentru persoanele vulnerabile

Publicat

Cu prilejul sărbătorilor de Paște, Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba a inițiat o campanie umanitară, ajutând cu pachete alimentare și dulciuri 215  familii vulnerabile din județ.

„Ne-am îndreptat atenția către familii cu dificultăți materiale cu copii, precum și către vârstnici cu venituri reduse, astfel încât să putem aduce o bucurie în casele lor, în prag de sărbători.

În colaboare cu primăriile din municipiile Alba Iulia și Sebeș, orașul Abrud și comuna Galda de Jos, au fost selectate mai multe familii pentru care organizația noastră a asigurat alimente de bază și dulciuri, 132 de familii cu copii primind și câte o pungă de detergent de 2 kg.

Astfel, începând cu data de 11 aprilie 2023, voluntari si angajați ai Crucii Roșii, împreună cu reprezentanți ai primăriilor, s-au deplasat din casă în casă în comunitățile vizate, distribuind 40 de pachete în orașul Abrud, 30 de pachete în comuna Galda de Jos, 30 de pachete în municipiul Sebeș, și peste 100 de pachete în Alba Iulia și alte comunități învecinate.

În această campanie, ne-am bucurat de sprijinul companiilor Star Assembly și Star Transmission, care au donat pachetele cu dulciuri. De asemenea, produsele de igienă au fost donate de Henkel România prin campania “Nu toți copiii din România au parte de hainuțe curate”.

Le mulţumim voluntarilor care s-au implicat în această acțiune, precum și tuturor celor care susţin programele Filialei de Cruce Roşie a Judeţului Alba şi le dorim Sărbători Luminate, alături de cei dragi”, a transmis directorul Filialei de Cruce Roșie – Alba, Adrian Dușa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bena Elena -Maria

    joi, 13.04.2023 at 21:29

    Felicitări pentru tot ce ați făcut! Liniștea vine din suflet,bucuria din gesturi! Paște fericit tuturor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax