Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: CS Zlatna – Viitorul Alba Iulia 1-1 și Viitorul Abrud – Viitorul Aiud 4-0, în derby-urile etapei a III-a de la Cupa „Hagi-Danone”

Publicat

Nedeciș, așa s-a încheiat disputa dintre ocupantele locurilor 1 și 2 din prima grupă a cupei „Hagi-Danone”, disputat între CS Zlatna și Viitorul Alba Iulia. Scorul final 1-1 nu a mulțumit pe nimeni, ambele echipe făcându-i culoar echipei Unirea Juniors care are 2 victorii și un meci mai puțin dpsutat.  În celălalt derby Viitorul Abrud a zdrobit-o pe Viitorul Aiud cu 4-0. 

Aproximativ 100 de spectatori au asistat sâmbătă la debry-ul dintre CS Zlatna – Viitorul Alba Iulia, partidă încheiată cu scorul de 1-1, după ce Viitorul Alba Iulia a condus cu 1-0. Ocaziile au fost la ambele porți, dar Andrei Mărginean și Tudor Mărginean s-au achitat bine de sarcini, ambii având intervenții salutare.

Vezi galeria foto de la etapa a III-a a Cupei „Hagi-Danone” pe SPORT.ALBA24.RO

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. geo

    sâmbătă, 09.02.2013 at 23:33

    Cei mai buni de la Viitorul alba iulia POP si FLOREA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax