Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cu ocazia Zilei Naţionale, 20 de poliţişti de la IPJ Alba au fost avansaţi în grad înaintea îndeplinirii stagiului minim

Publicat

Cu ocazia Zilei Naţionale şi pentru rezultate deosebite în activitate, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, 20 de poliţişti au fost înaintaţi în grad, înaintea îndeplinirii stagiului minim. Festivitatea a avut loc vineri, în prezenţa şefului inspectoratului, chestor principal Ioan Nicolae Căbulea.

În baza propunerilor formulate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, pentru rezultatele profesionale deosebite obţinute în anul 2013, au fost înaintaţi în gradul de comisar şef de poliţie:

–          comisar de poliţie Mihai Ceuca, şeful Biroului Unitatea Teritorială de Analiză a Informaţiilor

–          comisar de poliţie Ioan Sorin Cioancă, şeful Serviciului de Ordine Publică

–          comisar de poliţie Florin Alexandru Manea, şeful Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud.

În gradul de subcomisar de poliție au fost înaintaţi inspector principal de poliţie Mihai Airini, şeful Serviciului pentru Acţiuni Speciale, inspector principal de poliţie Dacian Voicu Horea, şeful Poliţiei Oraşului Ocna Mureş, inspector principal de poliţie Vasile Oliviu Radu, şeful Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos şi inspector principal de poliţie Nadia Fulguşoara Enache, coordonator al Compartimentului de Prevenire şi Analiză a Criminalităţii.

În gradul de inspector principal de poliție a fost avansat inspector de poliţie Mihai Roman din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale.

În gradul de agent şef principal de poliţie au fost avansaţi agenţii şefi de poliţie Dumitru Doru Constantin, Adrian Cudur, Dan Drăgoiu, Horea Petruşan şi Constantin Tărâţă, iar în gradul de agent şef adjunct de poliţie au fost avansaţi agenţii principali de poliţie Daniel Butuza, Radu Gavrilă, Daniel Constantin Simion Gherman, Cristina Mihaela Gligor, Sorin Ilie Puşcaşu-Barna, Nicolae Augustin Rîştei, şi Nicolae Sorin Şerdean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax