Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cugirul, pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Bradul și decoraţiunile luminoase împodobesc orașul

Publicat

Pregătirile autorităților locale din Cugir pentru sărbătorile de iarnă au intrat în linie dreaptă. Oraşul se pregăteşte, așa cum se cuvine, pentru Crăciun și Anul Nou.

Marți seara, angajații Serviciului de Administrație a Domeniului Public Cugir au amplasat bradul, atracţia centrală în perioada sărbătorilor de iarnă.

Are o înălțime de 12 metri şi este adus de pe fondul privat al Ocolului Silvic „Sâpcea” Cugir. A fost montat în zona centrală a orașului, în apropierea catedralei.

Ca în fiecare an, bradul va fi ornat cu mii de beculețe, beteală și alte ornamente.

În apropiere, au fost amplasate două tuneluri cu arcade luminoase. Iluminatul festiv se află pe bulevardul central și pe principalele artere ale orașului, cu decorațiuni în formă de globuri, steluțe, perdele sau turțuri luminoși.

Luminiţele vor fi aprinse în 6 decembrie, seara.

În zona „Complex”, reprezentanții Domeniului Public au amenajat căsuțe unde vor fi vândute produse alimentare sau decorațiuni în cadrul Târgului de Crăciun de la Cugir.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax