Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO Culorile copilăriei: Activități pline de culoare în centrele educaționale ale Eparhiei Ortodoxe a Alba Iuliei

Publicat

Într-o inițiativă de a aduce bucurie și culoare în viețile a peste 1.000 de copii ocrotiți în centrele sociale din cuprinsul Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei, Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia a avut bucuria de a organiza în aceste centre o serie de activități interactive și pline de culoare pe tot parcursul lunii mai.

Începând cu data de 8 mai și continuând pe tot parcursul lunii, copiii au pătruns într-o aventură multicoloră prin care au explorat, au învățat și se s-au bucurat de frumusețea și semnificația fiecărei culori. Aceste activități au oferit copiilor, fie prin joc, fie prin activități practice, bucuria de a descoperi un cadru plin inspirație în care să exploreze și să se exprime liber prin intermediul culorilor.

Activitățile au inclus descoperirea semnificației, dar și simbolistica fiecărei culori. În cadrul atelierelor gastronomice, micuții au descoperit gusturi noi și cum anumite ingrediente pot fi asociate cu anumite culori, într-un mod plin de creativitate și bucurie.

De asemenea, activitățile artistice au avut rolul de a stimula imaginația și creativitatea fiecărui copil, oferindu-le spațiu și libertate de exprimare prin intermediul culorilor și formelor.

Momentul artistic al acestei experiențe a fost teatrul culorilor, unde copiii au fost încurajați să-și evidențieze creativitatea și să creeze propriile scenarii și personaje, aducând culorile la viață într-un spectacol plin de bucurie și emoție.

Fiecare moment a fost un prilej de învățare și bucurie, iar fiecare culoare a fost o poveste de spus, dar și de trăit.

„Suntem bucuroși ca în această lună, premergătoarea Zilei Internaționale a Copilului, am reușit să organizăm o serie de evenimente captivante destinate copiilor din centrele sociale din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei.

Aceste activități au avut ca scop stârnirea unui zâmbet pe fețele copiilor ocrotiți în centrele noastre și oferirea unei experiențe captivante în universul culorilor”, a declarat Estera-Adriana Rîșteiu, coordonator al centrelor Educație spre Vocație.

Finalul programului a fost marcat printr-o petrecere specială în preajma zilei de 1 iunie, unde copiii  și-au expus cu mândrie creațiile și au sărbătorit împreună bucuria și frumusețea acestor zile minunate petrecute împreună.

Prin explorarea lumii culorilor într-un mod interactiv și captivant, acești copii au putut descoperi frumusețea din jurul lor, au transmis reprezentanții Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax