Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: Cum a arătat ceremonia de absolvire la Colegiul Național Inochentie Micu Clain din Blaj. Elevi, profesori, părinți și emoții

Publicat

Festivitatea de absolvire a generației 2023 a Colegiului Național ”Inochentie Micu Clain” din Blaj a avut loc miercuri, în aer liber, în fața clădirii instituției. 

Elevi, profesori, părinți, flori, emoție și o organizare extraordinară, sunt câteva elemente care au făcut din această zi, una memorabilă.

Atmosfera a fost surprinsă de fotograful Andrei Stânea, care a imortalizat una dintre cele mai frumoase ceremonii de acest fel, din județul Alba.

 

Colegiul din Blaj este una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din județ și poartă numele lui Ion Inochentie Micu Klein, episcop al Bisericii Unite din Transilvania, întemeietor al Blajului românesc şi al şcolilor sale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrei Stanea (@andrei.stanea)

Sursă foto: Andrei Stânea

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax