Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cum arăta Alba Iulia exact acum un an. 19 noiembrie 2018: ningea în tot județul Alba

Publicat

19 noiembrie 2019: zi însorită la Alba Iulia. Temperaturile din termometre măsoară maxime de 14 grade Celsius, iar soarele strălucește ca într-o frumoasă zi de primăvară. În urmă cu un an însă, lucrurile stăteau cu totul altfel.

După ce a nins peste noapte, stratul de zăpadă a ajuns (în dimineața zilei de 19 noiembrie 2019) la 4 centimetri în Alba Iulia, iar meteorologii prognozau ninsori în tot județul.

De asemenea, la Sebeș, stratul ajungea la 3 centimetri în timp ce la Câmpeni și Roșia Montană, era un strat de 2 centimetri.

Iarna era deplină anul trecut în zonele montane, la altitudini mari. De exemplu, la Șureanu, în Munții Sebeșului și în zonele mai înalte din Apuseni.

Temperaturile au fost mult mai ridicate în această toamnă față de media normală a acestei perioade. Meteorologii nu au dat o explicație clară cu privire la acest fenomen.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax