Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cum arată Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” din Sebeș, după lucrări de reabilitare

Publicat

Corpul principal de clădire aparținând Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” din Sebeș a fost reabilitat prin intermediul unei finanțări nerambursabile obținute de către Primărie pentru un proiect integrat, din care fac parte patru instituții de învățământ.

Potrivit primarului Dorin Nistor, în plus au fost asigurate și fonduri de la bugetul local pentru asigurarea cofinanțării și pentru susținerea tuturor lucrărilor și dotărilor necesare.

„Astfel, a fost refăcut acoperișul, s-a înlocuit luminatorul, au fost desfăcute și refăcute tencuielile interioare, s-a montat parchet nou, pe holuri a fost montată gresie, au fost înlocuite ușile interioare, s-au montat tavane casetate.

Sălile de clasă beneficiază de jaluzele noi. A fost refăcută întreaga instalație electrică, fiind montat și un sistem de supraveghere video.

Clădirea beneficiază și de instalație de detecție la incendiu. A fost reabilitată fațada exterioară, s-au reparat balcoanele și s-a recondiționat ușa principală de acces.

Curtea este nou pavată, a fost împrejmuit terenul de sport care beneficiază de iluminat nocturn.

Vor urma noi lucrări la corpul de clădire E.

Totalul sumelor alocate Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” se ridică la 4,5 milioane lei”, a transmis primarul Dorin Nistor, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax