Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Cum arată noua bază sportivă de la Aiud. Au fost recepționate lucrările de construire

Publicat

Lucrările de construire a noii baze sportive din Aiud au fost recepționate. Locația va fi predată municipiului Aiud printr-un protocol încheiat cu Compania Națională de Investiții.

”În prezența reprezentanților CNI, ISC, ai constructorului și ai autorității publice locale au fost recepționate lucrările efectuate pentru construirea bazei sportive de tip 1 de pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Aiud”, a anunțat primăria.

 

Potrivit sursei citate, valoarea totală a investiției a fost de 5.370.147,64 lei, iar funcționalitățile sunt următoarele:

  • teren sintetic de fotbal cu dimensiuni omologate FRF – 105 m x 68 m, cu nocturnă
  • teren sportiv din tartan, cu dimensiunea de 40 m x 20 m, tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis
  • clădire pentru vestiare și administrativă
  • parcare pentru autovehicule și autocare
  • alei pietonale
  • spații verzi

”Terenul de fotbal a trecut cu brio și testul primilor mici fotbaliști care ne-au făcut o vizită în timpul recepției”, au precizat reprezentanții primăriei.

Baza sportivă va fi predată municipiului Aiud printr-un protocol încheiat cu CNI.

Ulterior, Consiliul Local Aiud va adopta un regulament de funcționare al bazei, iar aceasta va fi deschisă tuturor aiudenilor iubitori de sport, potrivit sursei citate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. al doilea

    miercuri, 23.08.2023 at 16:24

    numai la noi in alba iulia nu se poate face asa ceva??? sunt cel putin 3 scoli de fotbal la noi in oras si se tot plimba de pe un teren pe altul..se fac antrenamente pe terenuri sintetice de foarte proasta calitate, care in timp o sa se vada asupra articulatiilor copiilor. s-au facut baze sportive la aiud, blaj am vazut ca si la zlatna se face si in alte comune.. in alba iulia nu se poate???? terenul de la micesti ? s-a uitat de el..este o baza mare la piclsia care se poate reabilita? bine ca s-a facut pista de alrgare la stadion, macar atat. in rest nimic pentru sport si sanatatea copiilor. slab, slab..foarte slaba administratia de acum.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax