Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Cum arată noua grădiniță de la Ciugud, cea mai modernă din județul Alba. Stadiul lucrărilor

Publicat

Lucrările la noua grădiniță cu program prelungit din Ciugud se apropie de final. Primăria comunei a postat pe Facebook o serie de fotografii care arată stadiul clădirii.

Grădinița esta amplasată în Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar, zonă industrială în care funcționează peste 40 de companii, care au aproximativ 1.000 de locuri de muncă.

”Încheiem o nouă săptămână de lucru, pe parcursul căreia am avansat lucrările la noua grădiniță din Ciugud.

Colegii noștri monitorizează atent investiția, astfel încât să finalizăm lucrările în termenul pe care ni l-am propus: sfârșitul lunii octombrie.

Mai avem de lucru, însă vă asigurăm că se muncește intens, inclusiv după orele de program sau, uneori, chiar și în week-end.

Ne bucurăm că toți cei implicați au înțeles că prioritatea noastră este să îi primim cât mai repede într-o grădiniță modernă pe copilașii din satele comunei Ciugud” au transmis reprezentanții administrației locale.

Administrația locală din Ciugud a decis construcția unei grădinițe în apropierea fabricilor tocmai pentru ca părinții să își poată lua sau aduce copiii aproape de locul lor de muncă, fără a pierde prea mult timp pe drum.

La început, lucrurile nu au mers prea bine. Construcția grădiniței a fost blocată de un proces între Primărie și constructor.

Constructorul a solicitat în instanță, printre altele, prelungirea termenului de finalizare a lucrărilor, invocând nereguli în proiect.

Până la urmă contractul semnat cu constructorul inițial a fost reziliat în 2021, iar administrația locală a reluat, la începutul acestui an, licitația prin care a desemnat un nou constructor.

Grădinița va fi cea mai modernă din județ. Noul termenul de execuție al lucrării este de 6 luni, la o valoare totală a proiectului de aproximativ 4,8 milioane de lei (inclusiv TVA).

Banii provin din fonduri europene acordate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală și din bugetul local al Comunei Ciugud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 16.09.2022 at 20:24

    Bravo Damian ! Să vedem câte zeci de luni va dura grădiniţa din Alba Iulia ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax