Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cum arată porțiunea care se scufundă din Autostrada A1 Sibiu-Sebeș. Soluția temporară găsită de CNAIR

Publicat

Reprezentanții CNAIR – DRPD Brașov au scanat miercuri, cu ajutorul unui  georadar, porțiunea din Autostrada A1 Sibiu – Sebeș în care s-a lăsat asfaltul. Potrivit acestora, ca și soluție temporară, se va freza asfaltul în două straturi pe o porțiune de 80-100 de metri și se va reface îmbrăcămintea, pentru a pune drumul în siguranță.

CNAIR a anunțat marți, 1 octombrie, limitarea vitezei maxime admise la 60 kilometri la oră, pe ambele benzi de circulație, la kilometrul 276 al Autostrăzii Sibiu – Sebeș, în zona Săliște, din cauza unor tasări.

Citește și O porțiune din Autostrada A1 Sibiu – Sebeș se scufundă din nou. Restricţie de 60 kilometri la oră, în zona Sălişte

„Având în vedere apariția unor tasări la corpul autostrăzii A1, Sibiu – Sebeș ( km 276), calea 1, banda 2, în zona Săliște, s-a luat decizia restricționării circulației la 60 km/h pe ambele benzi de circulație. Zona respectivă este semnalizată corespunzător. Vă rugăm să circulați cu atenție și să respectați restricțiile impuse temporar”, au precizat reprezentanții CNAIR.

Reprezentanții DRPD Brașov au precizat că miercuri a fost scanat corpul autostrăzii în profunzime, cu ajutorul unui aparat georadar, pentru a analiza problemele apărute. Potrivit acestora, ca soluție temporară și rapidă se va freza stratul de asfalt în două straturi și se va reface îmbrăcămintea asfaltică, pentru a pune drumul în siguranță.

Cu toate acestea, pentru a rezolva definitiv problema este nevoie de realizarea unei expertize, însă până în prezent nicio firmă nu s-a înscris la licitațiile organizate pe SEAP. 

Până la finalizarea lucrărilor, în zona respectivă rămâne restricția de 60 de kilometri pe oră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax