Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cum arată porțiunea care se scufundă din Autostrada A1 Sibiu-Sebeș. Soluția temporară găsită de CNAIR

Publicat


Reprezentanții CNAIR – DRPD Brașov au scanat miercuri, cu ajutorul unui  georadar, porțiunea din Autostrada A1 Sibiu – Sebeș în care s-a lăsat asfaltul. Potrivit acestora, ca și soluție temporară, se va freza asfaltul în două straturi pe o porțiune de 80-100 de metri și se va reface îmbrăcămintea, pentru a pune drumul în siguranță.

CNAIR a anunțat marți, 1 octombrie, limitarea vitezei maxime admise la 60 kilometri la oră, pe ambele benzi de circulație, la kilometrul 276 al Autostrăzii Sibiu – Sebeș, în zona Săliște, din cauza unor tasări.

Citește și O porțiune din Autostrada A1 Sibiu – Sebeș se scufundă din nou. Restricţie de 60 kilometri la oră, în zona Sălişte

„Având în vedere apariția unor tasări la corpul autostrăzii A1, Sibiu – Sebeș ( km 276), calea 1, banda 2, în zona Săliște, s-a luat decizia restricționării circulației la 60 km/h pe ambele benzi de circulație. Zona respectivă este semnalizată corespunzător. Vă rugăm să circulați cu atenție și să respectați restricțiile impuse temporar”, au precizat reprezentanții CNAIR.

Reprezentanții DRPD Brașov au precizat că miercuri a fost scanat corpul autostrăzii în profunzime, cu ajutorul unui aparat georadar, pentru a analiza problemele apărute. Potrivit acestora, ca soluție temporară și rapidă se va freza stratul de asfalt în două straturi și se va reface îmbrăcămintea asfaltică, pentru a pune drumul în siguranță.

Cu toate acestea, pentru a rezolva definitiv problema este nevoie de realizarea unei expertize, însă până în prezent nicio firmă nu s-a înscris la licitațiile organizate pe SEAP. 

Până la finalizarea lucrărilor, în zona respectivă rămâne restricția de 60 de kilometri pe oră.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

14 octombrie, Sânta Parascheva. Ce nu ar trebui să faci în această zi de sărbătoare a toamnei

Publicat

Cunoscută și ca ”Sfânta Vineri”, Sfânta Cuvioasa Parascheva este considerată stăpână peste lumea femeilor, dar și apărătoarea călătorilor, păsărilor și animalelor. Se spune că alină suferința, îi mângâie pe cei intristați și-i izbăvește pe cei deznadăjduiți. În ziua de 14 octombrie, când este sărbătorită Sfânta Parascheva, se mai spune că nu se mănâncă nuci, castraveţi […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

FOTO: Accident pe DJ 704 Cugir-Vinerea. O persoană rănită după ce un autoturism și un autobuz s-au lovit

Publicat

O persoană a fost rănită într-un accident rutier s-a petrecut duminică seara pe DJ 704 între Cugir și Vinerea. Un autoturism și un autobuz au intrat în coliziune. Autoturismul a suferit avarii majore, ajungând în afara carosabilului. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Noile tarife de referință RCA, anunțate de ASF. Ce se întâmplă cu asigurările auto obligatorii

Publicat

asigurare masina rca

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a publicat recent lista tarifelor de referință RCA, de care asigurătorii țin cont, la stabilirea valorilor de plată pentru asigurările auto obligatorii. Sumele pentru persoane fizice sunt în scădere ușoară, iar cele pentru persoane juridice au rămas la fel. ”Tariful de referință mediu ponderat, pentru segmentul autoturisme-persoane fizice, înregistrează o […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 60 de mașini date în urmărire în spațiul Schengen, găsite în România, în ultima săptămână

Publicat

masini furate

Peste 60 de mașini ce erau căutate de partenerii din spaţiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare, au fost găsite pe teritoriul României, în ultima săptămână. Potrivit IGPR, poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, peste 700 de persoane, 74 […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate