Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: Cum arată Sala Polivalentă din Blaj. Primarul Gheorghe Rotar: Este finalizată în proporție de 73%. Stadiul lucrărilor

Publicat

Sala Polivalentă din Blaj este finalizată în proporție de 73%, iar lucrările avansează în ritmul așteptat, a transmis primarul orașului, Gheorghe Rotar. 

”Personal sunt foarte mulțumit de modul în care se desfășoară această investiție derulată împreună cu Consiliul Județean Alba.

Am demarat discuțiile în vederea achiziționării și dotării Sălii Polivalente cu un sistem de afișaj video de ultimă generație: cronometrare Bodet Sport (2 tabele de scor Full Color P10 – dimensiuni 7,68 m x 4,8 m), desktop computer cu soft videosport Bodet securizat cu consolă de control și goarnă, ecran led perimetral (71,68 ml x 0,80 ml), camere video pentru reluare faze pe ecranul led.

Ne asigurăm astfel că Sala Polivalentă Blaj va fi dotată la cele mai înalte standarde și facilități, astfel încât să poată găzdui, cu succes, competiții internaționale la toate sporturile de sală” a postat Gheorghe Rotar, pe contul său de Facebook.

După realizarea acoperișului, la Sala Polivalentă au fost montați pereții exteriori, a fost betonată suprafața de joc (1.400 mp), urmând ca, în funcție de prezența utilajelor grele, să se monteze și parchetul, acesta fiind deja sosit în șantier.

Sala Polivalentă din Blaj, imagine din interior. Foto: Andrei Stanea

În prezent se lucrează la instalațiile electrice și de încălzire interioare, precum și la finisajele interioare.

În același timp, se lucrează la amenajarea peisagistică a exteriorului Sălii Polivalente.

Au fost realizate canalizarea pluvială și rețeaua subterană pentru iluminatul exterior, se lucrează la delimitarea arterelor de acces rutier și pietonal, urmând să se toarne asfaltul pentru circulația rutieră și să se realizeze pavajul trotuarelor și parcărilor.

Lucrările merg bine după reluarea licitației

Lucrările la Sala Polivalentă de la Blaj au reînceput la mijlocul lunii aprilie 2021, după ce Primăria a predat amplasamentul firmei care a câștigat licitația, ACI Cluj-Napoca SA.

Reamintim că prima licitație pentru realizarea sălii polivalente a fost câștigată în luna noiembrie 2018 de compania italiană Frimat SPA.

Firma a fost atunci singurul ofertant, valoarea contractului fiind atunci de 25.030.571,03 de lei, fără TVA.

Italienii nu s-au ținut însă de termene, iar contractul a fost reziliat pentru „neîndeplinirea obligațiilor contractuale”.

Investiţia este finanţară din bugetul local al municipiului Blaj şi din bugetul judeţului Alba, printr-un parteneriat între Primăria Municipiului Blaj şi Consiliul Judeţean Alba.

Foto: Andrei Stanea – Facebook Gheorghe Rotar

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 07.09.2022 at 18:08

    Bravo Rotare ! Poza asta ar trebui să i se întipărească pe retină primarului Albei, că fostul a stat o vecie şi a băgat toţi banii în pavele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax