Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cum arată skatepark-ul de 2,8 milioane lei, la mai puţin de două săptămâni de termenul de finalizare a lucrărilor

Publicat

IMG_5468 În mai puțin de două săptămâni, albaiulienii ar trebui să aibă acces la skatepark. Data de 22 a acestei luni este deja al treilea termen de finalizare a lucrărilor, după ce prima dată s-a anunțat în luna aprilie, iar ulterior în iulie.

Lucrările la skatepark-ul din Alba Iulia sunt în plină desfășurare. Muncitorii spun că în această lună plănuiesc să fie gata tot ce înseamnă amenajarea acestui obiectiv,  dar asta depinde și de condiţiile meteo.

Investiţia este de 2,8 milioane lei cu TVA și este lucrarea este executată de o firmă ai cărei asociați sunt comuni cu cei ai SC Corint SRL – concesionar al zonei pe care se află Traseul celor Trei Fortificații şi antreprenor al lucrărilor de restaurare din Cetatea Alba Carolina.

(P)  Adidași  skate  pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Inițial, skatepark-ul trebuia să fie terminat în luna aprile, însă, din cauza vremii, nu s-au încadrat în terem. O nouă dată a fost sfârșitul lunii iulie, moment în care lucrările păreau aproape de finalizare. Pentru că nici în vară nu s-a putut da în folosință, noul termen stabilit de pimărie este 22 septembrie.

Skatepark-ul are o suprafaţă propusă pentru amenajare de 1.868 mp. Cuprinde diverse structuri prefabricate, alei, gradene placate cu piatră, jardiniere, zone verzi, sistem de iluminat şi mobilier urban.

Constructorii spun acum că lucrările se apropie de finalizare, astfel că până la venirea iernii albaiulienii ar putea avea ocazia să se bucure de una dintre cele mai scumpe astfel de locaţii din țară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax