Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: Cum arată stadionul CIL din Blaj după modernizare. Investiție de 260.000 de euro

Publicat

Stadionul CIL din Blaj a fost complet reamenajat și dotat cu pistă de alergare modernă, gazon nou și instalație subterană de irigare.

Investiția este în valoare de 260.000 de euro, a anunțat primarul municipiului.

„Stadionul CIL va fi folosit de toți iubitorii de sport din Blaj, legitimați la cluburi sportive sau amatori de mișcare.

Lucrările nu se termină aici.

La începutul anului viitor vom amenaja, în jurul pistei de atletism, un sistem de iluminat de tip nocturnă, pentru alergare și pentru terenul de fotbal.

Urmează finalizarea Sălii Polivalente, amenajarea peisagistică a exteriorului acesteia, construirea hotelului pentru sportivi, amenajarea falezei (cu piste de biciclete, zonă de promenadă, iluminat public, pod pietonal) – în fapt reconversia funcțională a malurilor Târnavei Mari.

La final, cartierul Veza va beneficia de o infrastructură sportivă și de agrement de nivel european, probabil una dintre cele mai moderne din țară”, a transmis primarul Gheorghe Valentin Rotar.

sursă: Facebook (Gheorghe Valentin Rotar)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 04.11.2021 at 17:37

    Este pentru prima data cand vad un stadion fara tribune ! Probabil banii de tribune s-au transferat la sala, pentru ca vad tribune pe ambele parti ale terenului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax