Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cum arată talciocul din Alba Iulia, după introducerea noilor restricții. Certificatul verde, obligatoriu la intrare

Publicat

Introducerea noilor restricții pentru diminuarea cazurilor de Covid a redus numărul celor care au venit duminică dimineața la târgul de vechituri din Alba Iulia.

Intrarea în talcioc se face doar pe bază de certificat verde, astfel că locul care de obicei era destul de aglomerat, în jurul orei 09:30, era aproape pustiu.

O altă măsură impusă de autorități prevede că activitatea în interiorul târgului se poate desfășura doar la 30 % din capacitate.

Căutătorii de chilipiruri din Alba Iulia care au mers duminică la târgul de vechituri din Alba Iulia au fost nevoiți să prezinte, la intrarea în târg, certificatul care să ateste fie că sunt vaccinați anti COVID, fie că au trecut prin boală.

De asemenea, polițiștii sunt prezenți în talcioc pentru a verifica modul în care sunt controlate documentele și respectarea măsurilor impuse.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Marius

    duminică, 31.10.2021 at 16:50

    daca nu se ridica retrictiile, o sa se aleaga praful de tot ce e economie. si sa vedem atunci, de unde salarii?imprumut european? gunoaie de conducatori…

  2. Ovidiu

    duminică, 31.10.2021 at 17:22

    Minciuni!Am fost la ora 11 și nu mă întrebat nimeni nimic!Am fost mirat..doar propagandă..se vorbește mult și nu se face nimic..tipic romănesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax