Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cum arată un apartament din Alba Iulia, răvășit de hoți. Informații despre alte patru locuințe sparte

Publicat

Municipiul Alba Iulia se confruntă în ultima perioadă cu serie de spargeri din locuințe. Un cititor Alba24 a transmis imagini cu un apartament răvășit de hoți în data de 11 decembrie 2019, în cartierul Tolstoi, pe Strada Septimius Severus.

Hoții au căutat bani și bijuterii și au răvășit livingul și dormitorul familiei.

Deși ușa de la intrare este una robustă, cu o încuietoare destul de puternică (după cum se vede și în imagini), hoții au reușit totuși să o forțeze fără mari probleme.

Ceea ce se observă în fotografie este substanța folosită de polițiști pentru identificarea amprentelor.

Furtul s-a petrecut ziua, între orele 10.30 și 11.30 dimineața, când oamenii erau plecați de acasă. După ce au căutat prin tot apartamentul, au scos hainele din dulap și au răvășit fiecare cotlon, hoții au plecat cu 18.000 de lei din casa oamenilor.

Sursele Alba24 au declarat că în aceeași zi, alte trei apartamente au fost sparte în oraș. Unul în același cartier, pe Strada Marcus Aurelius și alte două apartamente pe Strada Arieșului.

La o săptămână, alte patru apartamente au fost sparte într-o singură zi. S-a întâmplat miercuri, 18 decembrie 2019, în cartierul Cetate, în apropiere de Școala Generală Numărul 8. Detalii, aici.

Citești și: VIDEO: Hoții care au spart patru apartamente în Alba Iulia, PRINȘI de poliție. Cum au scăpat dintr-o locuință

Polițiștii din Alba Iulia au identificat destul de rapid doi bărbați din Baia Mare ca persoane bănuite de săvârșirea a 4 furturi din apartamente situate în cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia. La percheziții, polițiștii au găsit bunuri susceptibile a proveni din furturi și  instrumente ce ar fi fost folosite la deschiderea ușilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax