Connect with us
Publicitate

ABRUD

FOTO: Cum au dispărut butoaiele pentru cenușă, la Abrud. Primarul a postat imagini surprinse de camerele de supraveghere

Publicat

Primarul orașului Abrud, Cristian Albu, a postat pe contul său de Facebook imagini surprinse de o cameră de supraveghere în care se vede cum niște butoaie amplasate pentru ca oamenii să arunce cenușa în ele (încălzirea în oraș este pe bază de lemne), au dispărut în mai puțin de o oră. 

Primarul spune că va fi anunțată Poliția.

”În urma incendiului provocat de jarul aruncat în pubelă, am încercat să găsim o soluție imediată, pentru a evita astfel de situații.

Ieri am pus butoaie în care cetatenii să arunce cenușa, dar, din nefericire, în mai puțin de o oră, au dispărut.

Deși puțin neclare, am ales să fac publice pozele care surprind momentul în care butoaiele „au dispărut”.

Se va face o plângere și la poliție în acest sens, se vor face demersurile necesare, dar scopul mesajului este de a face, din nou, apel la responsabilitate.

Este nevoie de implicarea tuturor pentru a face din orașul nostru un oraș civilizat, un oraș pe care ni-l dorim cu toții.

Vă rugăm să semnalați și dvs astfel de situații, dacă vă loviți de ele. Trebuie să luam cu toții atitudine și, împreună, să găsim soluții eficiente și în beneficiul comunității noastre” a postat pe Facebook, primarul orașului, Cristian Albu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax