Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Improvizații ”la minut” făcute de voluntarii SVSU Zlatna pentru salvarea unei persoane blocate într-un apartament din oraș

Publicat

Echipajul SVSU Zlatna, alături de reprezentanți ai Poliției Locale și Poliției orașului au intervenit luni după-amiaza pentru deblocarea accesului unei persoane aflate într-un apartament de la ultimul etaj al unui bloc.

Au fost nevoiți să se adapteze situației, pentru a ajunge la locuința respectivă.

Soluția găsită de echipaje a fost să pună o scară pe autospeciala voluntarilor de la SVSU, astfel încât să ajungă până la etajul trei al blocului la care era semnalat apelul de ajutor.

Doi dintre cei care au participat la intervenție au asigurat scara, pe mașina SVSU, iar un polițist a urcat pe scară și a intrat pe geamul apartamentului.

Persoana care a cerut ajutor este o femeie de aproximativ 70 de ani. Nu avea probeme de sănătate. Echipajele au deblocat accesul în locuință.

sursă imagini: SVSU Zlatna (Facebook)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax