Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cum este afectat sistemul de canalizare din Teiuș, din cauza unor cetățeni nepăsători. Anunțul Primariei

Publicat


teius canalziare

Reprezentanții Primăriei Teiuș trag un semnal de alarmă față de cetățenii localității care aruncă gunoaie în sistemul de canalizare.

Mai mult, aceștia îi îndeamnă pe locuitorii orașului să semnaleze Poliției Locale orice faptă antisocială.

” Una din preocuparile administrației locale din Teiuș a fost cea legată de asigurarea conditiilor absolut necesare unui trai civilizat (apa, canalizare, străzi modernizate). Astfel la nivelul anului 2019, prin eforturi și investiții deosebite, ce depășesc 8.200.000 lei (1.725.000 euro), rețeaua de canalizare și branșamente individuale acoperă peste 85% din suprafața orașului nostru și lucrăm în continuare la acoperirea integrală.

teius canalziare

Din păcate dorința noastră, a tuturor, de a trai într-un oraț civilizat se lovește de nepasarea și inconștiența unor concetățeni de-ai noștri, care confundă rețeaua de canalizare cu tomberoanele de gunoi, aducând mari prejudicii orașului nostru, blocând sistemul de canalizare.

teius canalziare

Stația de pompare de pe strada Horea, care deservește străzile: Clujului (parțial), Primăverii, Ardealului, Andrei Mureșanu, Progresului, Simion Barnuțiu și Horea) a fost blocată și la acest sfârșit de an 2019 și începutul anului 2020 de inconștiență celor ce ridică capacele de canalizare și aruncă tot ce le prisosește.

teius canalziare

Față de această situație, care va bloca și distruge sistemul de canalizare și pompare, făcându-l inutilizabil, facem un apel tuturor cetățenilor serioși și responsabili din orașul nostru pentru a face front comun împotriva celor ce aruncă altceva în afară de apa uzată menajeră din gospodărie în sistemul de canalizare, aducând la cunștință Poliției Locale Teiuș, telefon 0726128938, orice fel de acțiune ce ne deranjează pe toți ”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Alba Iulia renovează spațiul în care va funcționa HUB-ul tehnologiei din proiectul susținut de Google

Publicat

Primăria Alba Iulia a început demersurile de pregătire a spațiului în care va funcționa proiectul-pilot derulat de Digital Nation prin care sute de tineri din Alba vor lucra și învăța timp de un an, alături de mai mulți mentori, diferite aplicații și programe din lumea informaticii. În acest sens, administrația locală a lansat, joi, invitația […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Cărțile de identitate cu cip, emise din 3 august 2021. Până când se poate călători în UE cu actualele documente

Publicat

Noile cărți de identitate electronice vor fi puse în circulație începând cu data de 3 august 2021, însă românii vor putea călători în Uniunea Europeană și după această dată cu paşaport valabil, dar şi cu actuala carte de identitate aflată în termen de valabilitate, a declarat comisarul-şef Cătălin Giulescu, şeful Direcţiei de Evidenţa Persoanelor şi […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Mașini de lux și sute de televizoare – achiziții făcute la Ministerul de Interne de miniștrii din Guvernele PSD

Publicat

La MAI au fost făcute achiziții pe care actualul ministru de Interne, Marcel Vela, le consideră nejustificate, în condiţiile în care era necesară dotarea poliţiştilor. Acesta a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că s-au cumpărat din banii poliţiştilor un BMW seria 7, care a fost făcut cadou la Camera Deputaţilor, dar şi patru maşini […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Incendiu la un autoturism aflat în trafic pe DN1, în dreptul localității Sântimbru

Publicat

p

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit, vineri seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, pe DN1, în dreptul localității Sântimbru. Pompierii au acționat cu o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Potrivit ISU Alba, mașina marca Opel se afla în mers în momentul în care a luat foc, fiind […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate