Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cum este afectat sistemul de canalizare din Teiuș, din cauza unor cetățeni nepăsători. Anunțul Primariei

Publicat

teius canalziare

Reprezentanții Primăriei Teiuș trag un semnal de alarmă față de cetățenii localității care aruncă gunoaie în sistemul de canalizare.

Mai mult, aceștia îi îndeamnă pe locuitorii orașului să semnaleze Poliției Locale orice faptă antisocială.

” Una din preocuparile administrației locale din Teiuș a fost cea legată de asigurarea conditiilor absolut necesare unui trai civilizat (apa, canalizare, străzi modernizate). Astfel la nivelul anului 2019, prin eforturi și investiții deosebite, ce depășesc 8.200.000 lei (1.725.000 euro), rețeaua de canalizare și branșamente individuale acoperă peste 85% din suprafața orașului nostru și lucrăm în continuare la acoperirea integrală.

teius canalziare

Din păcate dorința noastră, a tuturor, de a trai într-un oraț civilizat se lovește de nepasarea și inconștiența unor concetățeni de-ai noștri, care confundă rețeaua de canalizare cu tomberoanele de gunoi, aducând mari prejudicii orașului nostru, blocând sistemul de canalizare.

teius canalziare

Stația de pompare de pe strada Horea, care deservește străzile: Clujului (parțial), Primăverii, Ardealului, Andrei Mureșanu, Progresului, Simion Barnuțiu și Horea) a fost blocată și la acest sfârșit de an 2019 și începutul anului 2020 de inconștiență celor ce ridică capacele de canalizare și aruncă tot ce le prisosește.

teius canalziare

Față de această situație, care va bloca și distruge sistemul de canalizare și pompare, făcându-l inutilizabil, facem un apel tuturor cetățenilor serioși și responsabili din orașul nostru pentru a face front comun împotriva celor ce aruncă altceva în afară de apa uzată menajeră din gospodărie în sistemul de canalizare, aducând la cunștință Poliției Locale Teiuș, telefon 0726128938, orice fel de acțiune ce ne deranjează pe toți ”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax