Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum luptă poliția locală din Alba Iulia cu cerșetorii care au invadat orașul. Pe cine au identificat că apelează la mila publică

Publicat

Polițiștii Locali din Alba Iulia au identificat mai multe persoane care practică cerșetoria pe raza municipiului. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Emil Popescu, într-o postare pe Facebook.

Acesta spune că persoanele în cauză au fost identificate și amendate. În pozele care însoțesc declarația viceprimarului Popescu apar câteva persoane cunoscute cetățenilor din Alba Iulia, câteva dintre ele personaje infoensive. 

Într-o poză apare chiar femeia foarte cunoscută în oraș pentru expresia ”dacă rămâne ceva creștine”.

Cerșetoria a ajuns deja o problemă la Alba Iulia. Este vorba despre cerșetori care sunt aduși din alte județe și puși să apeleze la mila publicului, în special în zonele turistice.


”În cursul acestei săptămâni, echipaje ale Poliției Locale, alături de reprezentanții IPJ, au identificat mai multe persoane care practicau cerșetoria în zona unor biserici, centre comerciale și bulevarde din Alba Iulia.

Ca de fiecare dată, au fost aplicate sancțiunile prevăzute de lege iar persoanelor respective li s-a pus în vedere să părăsească locurile în care cerșeau.

Cazurile cu posibilă componentă infracțională vor fi trimise spre cercetare către IPJ Alba, Poliția Locală fiind abilitată din punct de vedere legal doar pentru aplicarea contravențiilor.

Albaiulienii care doresc să facă sesizări în privința cerșetorilor sau altor situații nedorite pot contacta Poliția Locală, la numărul de telefon 0258.989”, a declarat Emil Popescu într-o postare pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 01.09.2023 at 15:51

    Nu trebuie anunţat nimic, Poliţia locală ştie exact care sunt punctele de cerşetorie, dar nu au timp, că sunt duşi pe la tot felul nimicuri de Primărie. Unul din locurile preferate ale celor de la rutieră este vizavi de Cimitirul eroilor, în înfundătura cu parcarea. De câte ori trec pe acolo stau la umbră groasă în pauză de hidratare. Şi asta de vreo doi ani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax