Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Cum merg lucrările la sala de sport din Alba Iulia care va deservi 800 de elevi. Investiție așteptată de ani întregi

Publicat

Ritmul de lucru este bun de lucru, iar lucrările avansează conform graficului la Sala de educație fizică școlară a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia, transmite viceprimarul Marius Filimon.

Este o investiție îndelung așteptată, în condițiile în care acolo învață 800 de elevi.

Începute la finalul lunii noiembrie 2022, lucrările au avansat conform graficului de execuție și în acest moment este realizată structura metalică a noii construcții.

Investiția este realizată de către Compania Națională de Investiții iar lucrările au o valoare de 2 milioane lei, durata totală de realizare fiind de 6 luni, adică ar trebui finalizată în luna mai.

Primăria Alba Iulia a pus la dispoziție terenul de 1158 de metri pătrați și a asigurat viabilizarea acestuia, costul suportat de municipalitate fiind de peste 400.000 de lei.

Sala va avea o suprafața totală construită este de 388 de metri pătrați iar terenul pentru exerciții fizice are dimensiunile de 9 x 18 metri.

”Desigur, vor fi realizate toate spațiile necesare unei bune funcționări: vestiare pentru fete și băieți, două săli de dușuri, grupuri sanitare, cabinet medical, depozit de materiale sportive.

În exterior se vor realiza 650 de metri pătrați de spații verzi și 120 de metri pătrați de trotuare iar accesul va fi din bulevardul Ferdinand I” a mai spus viceprimarul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 24.02.2023 at 16:04

    Vai ce mă bucur. Acolo am făcut şi eu şcoala şi educaţia fizică o făceam afară sau într-o clasă improvizată. Alte vremuri, dar cu toate astea câţiva dintre noi am făcut sport de performantă şi încă mult timp.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax