Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cum s-au distrat studenţii la Festivalul Naţional „Serbările Unirii” de la Alba Iulia. Spectacol folcloric şi concert în STAGE

Publicat

serbarile unirii, alba iulia Peste 150 de persoane au participat duminică, în ultima seară a Festivalului Naţional Studenţesc “Serbările Unirii”, la spectacolul folcloric de la Casa de Cultură a Studenţilor. După ora 23.00, a fost distracţie în Club Stage, la concertul susţinut de Lidia Buble.

Au urcat pe scena Casei de Cultură a Studenţilor „Ansamblul de Dansuri Alba Carolina” soliştii Bianca Sușman, Mădălina Crișan, Florin Covaciu, Simona Niculeasă și Bogdan Mara. Spectacolul de la ora 18.00 a fost coordonat de prof. Vasile Repede şi instructor coregraf Flaviu Mîrza.

În încheiere, frumoasa și talentata interpretă Ina Todoran a încântat publicul cu un recital de clasă, pigmentat și cu cântece patriotice. Evenimentul a fost prezentat de către Angela Chelaru, care a făcut publicul să aplaude furtunos prestația artiștilor de pe scenă.

Începand cu ora 02.00, în Club Stage, în prezența a peste 250 de persoane, din care aproximativ 30% studenți, artista Lidia Buble a reușit să facă un show incendiar, din care nu a lipsit binecunoscutul hitul „Noi Simțim la fel”.

Festivalul Naţional Studenţesc “Serbările Unirii” reprezintă emblema Casei de Cultură a Studenților și a ajuns anul acesta la a XXIII-a ediție, desfăşurându-se în fiecare an în preajma Zilei Naţionale a României.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax