Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cum se vede Alba Iulia, într-o comedie indiană de la Bollywood. Scene filmate în Catedrala Romano-Catolică

Publicat

Imagini din Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia apar într-un film indian denumit ”Singh is Bliing”, tradus în românește ca ”Prietena mea este mafiotă”.

Imaginile au fost filmate în vara anului 2015, iar în toamnă, filmul era deja în cinematografe. 

Imaginile din catedrală arată o nuntă între două dintre personajele importante ale filmului. Pentru cele câteva minute de filmare, echipa de producție a lucrat câteva zile, cu atenție la fiecare detaliu.

Echipa de producție a înaintat atunci Primăriei Alba Iulia o cerere prin care își exprimau intenția de a filma în Cetatea Alba Carolina, solicitare care a fost și aprobată.

Vezi și: FOTO: Cetatea Alba Carolina, platou de filmare pentru o producţie Bollywood. Imagini din Cealaltă Capitală, prezentate într-un film indian

Alte locuri în care s-a filmat în România sunt Castelul Corvinilor, centrul Sibiului, Transfăgărășanu și câteva locuri din București. De asemenea, o scenă în care se întâlnesc câțiva traficanți de arme a fost filmată în natură, aproape de Alba Iulia. 

Imagini din timpul filmărilor

Filmul este o comedie tipic indiană, cu efecte speciale care amuză în parte prin umorul involuntar. Raftaar Singh este o persoana draguță și distractivă dar needucată. El este dat afară din casă de către tatăl său care îi da un ultimatum: dacă vrea să se întoarcă, are de ales între a intra în afaceri cu Kirpal Singh în Goa sau să se căsătorească cu o femeie grasă, pe nume Sweety. Raftaar o alege pe prima…

Filmul întreg a fost postat pe youtube și are până acum peste 91 de milioane de vizualizări. Poate fi vizionat aici (imaginile din Catedrală încep la 1:02:58): 

YouTube video

Filmul este regizat de Prabhu Deva (as Prabhudheva) și are în distribuție actori indieni foarte cunoscuți, printre care Akshay Kumar, Kay Kay Menon sau Rati Agnihotri. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax