Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cum va arăta mini mall-ul din centrul oraşului Alba Iulia. Magazinul „Unirea” se modernizează

Publicat

magazinul unirea

Magazinul „Unirea” din centrul municipiului Alba Iulia va fi extins și modernizat. Construcția va beneficia de scări rulante pe exterior, dar și de terase, la ultimul etaj.

Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat, în ședința de marți, 28 mai, un proiect privind documentația PUD – extindere spațiu comercial, Magazinul Universal „Unirea”.

Reamintim că societatea care deține magazinul a fost cumpărată anul trecut, în proporție de aproximativ 96%, de firma Mercur SRL și proprietarul ei, Vasile Macarie. Din planşele proiectului se vede că noul complex comercial se va numi Mercur Shopping Center şi cel mai probabil va găzdui magazine ale unor retaileri cunoscuţi, dar şi spaţii de alimentaţie publică, astfel că locaţia va deveni al doilea mall din Alba Iulia.

Documentația prezentată în Consiliul Local urmărește modul de amplasare și conformare a extinderii clădirii existente și relațiile cu celelalte clădiri existente în zonă.

Regimul de înălțime propus este P+3, P+4, P+5. Accesul auto și pietonal se va realiza din strada Calea Moților și Tudor Vladimirescu. 

Pentru lărgirea clădirii cu spaţiul pentru scările rulante, aproximativ 5 metri lăţime, va trebui reorganizat şi spaţiul pentru pietoni, recent modernizat de primărie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. pilu

    joi, 23.05.2019 at 19:48

    Pentru asa ceva, cate locuri de parcare prevede legea ? Unde vor fi ele amplasate ? Mai pot parca locatarii blocurilor invecinate de cei care apar le mall ? N-ar putea prevedea Primaria in aviz parcare subterana ?
    Sunt curios cine sunt cei 2%.

  2. Pamfil

    joi, 23.05.2019 at 22:29

    bine bine…. dar locuri de parcare?
    Nu de alta, o sa se inghesuie toti bizonii certati cu mersul pe jos acolo.. Stiti voi, mandrii aceia cu masina „recent adusa din germania”.
    Ar fi trist sa fie inghesuite toate aleile din spate unde si asa nu prea sunt locuri de parcare pentru cei ce locuiesc acolo. Cat despre parcarea cu plata, se vede ca e mereu goala

  3. Ilie

    vineri, 24.05.2019 at 08:35

    In sfarsit o veste buna. Acum sper sa nu fie tot o ” piata cu acoperis” cum e actualul „mall” din Alba. Poate intram si noi ..vb aia…in rand cu lumea ca tot pretindem a fi oras cu pretentii :)). Cat despre parcari stati linistiti ca s-au gandit ai nostrii si la asta…la fel ca si pana acum. :))))

  4. jean

    vineri, 24.05.2019 at 10:06

    Daca transforma mortaciunea aia in ceea ce se vede in pozele astea , personal o sa i dau o sampanie proprietarului( pe masura lui!!) .
    Spor la treaba!!
    La parcari trebuia sa va ganditi inainte de a cumpara sutele de mii de rable din Germania cu 2-3 sute de euro bucata.

  5. Mika

    sâmbătă, 25.05.2019 at 10:26

    Toata lumea striga dupa parcari. In tarile civilizate masina e considerata lux si daca vrei sa o parchezi platesti. In unele tari si parcarea de la bloc e cu plata, iar pe strada e gratuit doar sambata, duminica si de sarbatorile legale. Ai masina, inseamnca ca iti permiti, altfel ai merge cu autobuzul sau bicicleta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax