Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cumpărăturile la supermarket şi farmacie, câştig garantat pentru unii albaiulieni, la Loteria bonurilor fiscale. Ce produse au cumpărat de 6 lei

Publicat

bon fiscal, 6 lei Produse alimentare sau farmaceutice ori au o cafea în oraş le-a adus unor albaiulieni noroc la Loteria Bonurilor Fiscale. Chiar dacă sunt cumpărături obişnuite, oamenii au păstrat bonurile primite la casă şi acum au şansă la premiul pus în joc.

Mulţi dintre ei poate nici nu s-au gândit că 6 lei şi o zi normală de sâmbătă, 7 februarie o să fie „cheia” câştigului la prima extragere a loteriei.

De marţi, la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Alba, „proprietarii” bonurilor de 6 lei au venit să îşi revendice premiul.

Doi tineri din Alba Iulia nu şi-au imaginat că o ieşire în oraş la cafea o să le aducă atât de mult noroc. Cu un bon de 6 lei, aceştia s-au prezentat la AJFP Alba pentru revendicarea premiului, pe care cel mai probabil îl vor împărţi cu alţi mii de oameni din ţară care au făcut acelaşi lucru.

(P)  Haine sport online- adidasi, tricouri, teniși, accesorii pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii de la branduri Nike, Adidas, Umbro, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Pentru alte persoane din Alba Iulia, mici cumpărături de la supermarket-uri şi magazine din Alba Iulia au fost de bun augur. Nu se ştie deocamdată suma câştigului, dar este sigur că bonurile primite la cumpărarea unor iaurturi, smântână, lămâi, medicamente, lapte sau hârtie igienică îi face fericiţi câştigători la prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale.

De marţi, la sediul AJFP Alba oamenii au îneput să vină să îşi depună bonurile valorice de 6-6,99 lei, pentru că sunt printre românii la care se va împărţi 1 milion de lei.

Pe câteva bonuri aduse la Finanţe găsim produse precum apă oxigenată, rivanol, lapte de vacă, smântână, file cod, lămâi, banane, iaurt, ulei, biscuiţi.

Cu siguranţă cei care au câştigat, dar şi cei care nu au adunat vreun bon, o să păstreze de acum toate bonurile primite la magazin, cafenele, taxi, restaurante.

În 17 mai va avea loc o altă extragere la Loteria Bonurilor Fiscale, pentru bonurile din luna aprilie.

Citeşte şi LOTERIA BONURILOR FISCALE: Peste 100 de câştigători din judeţul Alba au revendicat premiul, până MIERCURI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax