Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO Cununie ”all black” la Aiud: Diana și Bogdan, tinerii care au ales goth-ul în locul clasicului, inspirați de Familia Addams

Publicat

Diana și Bogdan sunt doi tineri din Aiud proaspăt căsătoriți. Nimic ieșit din comun până acum, însă cei doi nu au vrut să joace după regulile unei cununii clasice. Au vrut ceva care să fie ca ei, să îi reprezinte, să ”țipe” aștia suntem noi doi: și au reușit. 

Au lăsat hainele clasice, Diana a lăsat rochia albă, sidef, sau ivory, iar el costumul tradițional. Mai pe scurt, au ales o nuntă goth, o nuntă ”all black”. 

Inspirați de povestea de dragoste dintre Morticia și Gomez Addams, cei doi au ales ca atât hainele de la cununie, dar și mare parte din decorațiile din sală să fie negre. 

Nici tortul nu a fost lăsat la voia întâmplării. Familia se aștepta ca cei doi să facă ceva atipic pentru cununia lor și nu au fost extraordinar de surprinși când au auzit ce au în plan.

 

 

Evenimentul a avut loc, sâmbătă, 1 octombrie, la Balta Aiud. Au fost în jur de 60 de persoane, de prieteni care au asistat la cununia celor doi.

Fotograful evenimentului a fost Flavius Lazăr, care a reușit să surprindă cele mai inedite momente din timpul cununiei.

Rochia Dianei a rezultat din imaginația ei și multă muncă a unui croitor din Alba Iulia.

 

Sfeșnice, scheleți care zâmbesc, o sală din cărămidă, totul a dus  ca evenimentul să fie exact cu cei doi și-au dorit.

Tortul a avut un topper cu mesajul ”Till Death Do Us Apart” (Până când moartea ne va despărți), un mesaj care în universul goth este de cele mai multe ori atribuit poveștii de dragoste dintre Victor Van Dort și Emily, din filmul ”Corpse Bride” a lui Tim Burton.


De asemenea, dansul celor doi a fost pe melodia ”Rot next to you” pe care dansează și Morticia și Gomez Addams.

Deși doar evenimentul de sâmbătă a fost doar cununia, nunta va avea loc peste un an, pe 30 septembrie 2023, iar pentru atunci cei doi pregătesc ceva și mai extravagant.

sursă foto: Flavius Lazăr fotograf și arhivă personală a mirilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax