Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cupa Rotary Alba Iulia – Tenis de Câmp, a XIII-a ediție. Lista câștigătorilor, pe categorii de vârstă

Publicat

În perioada 31 august – 2 septembrie a avut loc cea de XIII-a ediție a Cupei Rotary Alba Iulia – Tenis de Câmp, organizată în parteneriat de Rotary Club Alba Iulia și Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis.

Evenimentul a fost găzduit la baza sportivă Tenis ProLincă – Șanțurile Cetății Alba Carolina și se desfășoară, anual, sub egida Federației Române de Tenis.

La competiția din anul acesta au luat parte 80 de copii din toată țara, la categoriile de vârstă 10, 12, 14 și 18 ani, feminin și masculin.

Devenită deja o tradiție în rândul iubitorilor sportului alb, această competiție, ca întotdeauna, a reușit să aducă împreună comunitatea, oferindu-le tinerilor oportunități de a se dezvolta armonios, de a-și depăși limitele și de a ne inspira pe toți prin performanțele lor.

Promotorii acestui eveniment sunt Gheorghe Ștef, Gheorghe Ignat și Attila Tamaș, membri ai celor două cluburi Rotary organizatoare, la rândul lor, ei înșiși jucători de tenis și campioni regionali, europeni și mondiali la competițiile Rotary de tenis de câmp.

Bazele acestui eveniment de anvergură au fost puse în urmă cu 13 ani și eforturile lor sunt demne de admirat!

La finalul competiției, președinții Rotary Club Alba Iulia, Horia Moruțan și Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis, Eliza Boilă, au înmânat premii, cupe și diplome copiilor clasați pe primele locuri la fiecare categorie de vârstă.

De asemenea, organizatorii au mulțumit tuturor tinerilor concurenți, părinților, arbitrilor și nu în ultimul rând sponsorilor, a căror contribuție a fost esențială pentru reușita acestui turneu și fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil: Trans Iviniș, CTC Store, Baza Sportivă Tenis ProLinca.

Arbitrul principal, Gligor Răzvan, precum și cel secundar, Gligor Daria, ambii formați profesional la baza sportivă Tenis ProLinca, Clubul Sportiv MOVA Alba Iulia, au contribuit la integritatea competiției, asigurându-se că toate meciurile au fost desfășurate într-un mod corect și conform regulilor stabilite.

LISTA câștigătorilor:

Categoria 10 ani feminin

Locul I – ILIES Aniela, CLUJ NAPOCA

Locul II – OCNĂRESCU Stefania, LUDUȘ

Categoria 10 ani masculin

Locul I – DAIONI Rares, HUNEDOARA

Locul II – SILVAȘAN Ianis, DEVA

Categoria 12 ani feminin

Locul I – NICOLAE-COTESCU Evelin, RM. VALCEA

Locul II – MUNTEAN Sofia, SIBIU

Categoria 12 ani masculin

Locul I – IRIMIEȘ Vlad, CLUJ NAPOCA

Locul II – MARIAN Rareș, ALBA IULIA

Categoria 14 ani feminin

Locul I – HORȘA Anamaria, ALBA IULIA

Locul II – CĂLUGĂR Diana, CLUJ NAPOCA

Categoria 14 ani masculin

Locul I – CHIOREAN David, ALBA IULIA

Locul II – GUGA Alexandru, DEVA

Categoria 18 ani masculin

Locul I – GLIGA Alexandru, SIBIU

Locul II – ANTONESCU Eduard, SIBIU

Reprezentanții celor două cluburi și-au exprimat, în încheiere, recunoștința față de toți cei implicați, și nerăbdarea de a ne revedea la viitoarele competiții, unde vom continua să sărbătorim performanța, spiritul de echipă și dragostea pentru tenis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate