Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Curățenia generală de primăvară continuă la Alba Iulia. MARȚI, acțiune de igienizare pe Bulevardul Republicii

Publicat

La Alba Iulia continuă acțiunile de igienizare. Începute luni, 9 martie, pe tronsonul cuprins între Pasarela de la Partoș și Podul peste râul Ampoi, acțiunile vor continua marți, pe bulevardul Republicii (tronsonul cuprins între strada Tudor Vladimirescu și Calea Moților/Stadion) și intrările pe străzile adiacente, transmit reprezentanții administrației locale.

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia transmit locuitorii din acestă zonă, proprietari de gospodării individuale sau asociații de proprietari, să scoată la marginea trotuarelor, în locuri accesibile pentru utilajele de transport ale Polaris M Holding, resturile vegetale și corpuri de mobilier vechi care nu le mai sunt necesare. Pentru a nu dăuna mediului înconjurător, deșeurile nu trebuie arse, ele fiind colectate în mod gratuit. Electrocasnicele nu intră în categoria deșeurilor ce vor fi ridicate de operatorul de salubritate.

„Pentru o mai bună operativitate, rugăm proprietarii de mașini să nu își lase parcate autoturismele pe trotuare sau la marginea străzii.

În funcție de condițiile meteo, curățenia va continua și în alte zone din municipiu, programul urmând a fi anunțat în zilele viitoare”, mai transmit reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax