Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Curățenie de primăvară pe străzile din Alba Iulia. Programul si zonele în care angajații primăriei vor face curățenie

Publicat

Primăria Alba Iulia transmite într-un comunicat de presă că angajații instituției se ocupă de curățirea străzilor și a zonelor de agrement. 

Potrivit acestora până la acest moment a fost făcută ecologizarea malurilor râului Ampoi și o bună parte dintre străzile municipiului au fost curățate, lucrările derulându-se conform programului de mai jos.

Curățarea străzilor se face mecanizat, iar în locurile în care utilajele nu pot interveni, curățenia se face manual, cu angajații de la salubritate și cu beneficiarii ajutorului minim garantat.

Programul activităților de curățare a străzilor: 01.03-07.03 – Zona Centru – Zona industrială; 08.03-14.03 – Zona Centru; 15.03-21.03 – Zona Centru – Cartier Ampoi; 22.03-04.04 – Zona Cetate; 05.04-11.04 – Zona Cetatea istorica – Micești – Bărăbanț.

Primele lucrări de pietruire a străzilor incluse în campania „Alba Iulia fără noroaie“, sunt finalizate. Astfel, străzile E. Racoviță, A. Odobescu, P. Ispirescu și G. Antipa sunt deja pietruite, iar în lucru este strada A. Vlahuță. Conform graficului, în zilele următoare, dacă vremea permite, se va interveni pe străzile S. Mândrescu, Hațeg, Streiului, Retezat și Parâng. Toate aceste lucrări de pietruire sunt executate doar cu utilajele Primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax