Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cursul Festiv al Facultății de Istorie și Filologie. Emoții pe ultima sută de metri pentru absolvenţii din promoţia 2014

Publicat

Aula Mică a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a găzduit cursul festiv al promoției 2014 de la Facultatea de Istorie și Filologie, specializarea Istorie. Absolvenții au avut parte de ultima strigare a catalogului,  dar și de un ultim curs, la propriu, din partea unuia dintre profesori.

Proaspeții absolvenți au participat la un ultim curs, la propriu, prezentat de lectorul universitar Ileana Burnichioiu, care a oferit informaţii interesante absolvenţilor.

Îndrumătorul de an al acestei promoții a fost Cornelia Popa-Gorjanu, în vreme ce Emanuela Homănă a fost șefă de promoție, care, la peste 40 de ani, a „luat fața” multor tineri din generația „facebook”.

Un alt student trecut de adolescență a fost Adrian Teiși.

FOTO: Cătălin CRĂCIUN

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax