Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Dacia lansează o versiune a mașinii electrice Spring cu motor mai puternic. Cât va costa și care sunt noutățile

Publicat

Dacia a anunțat o nouă versiune a mașinii electrice Spring – denumită „Extreme” – care va dispune de un motor de 65 CP/48 kW, cu aproape 50% mai puternic decât versiunea „Essential”. Autonomia anunțată în ciclu mixt este 220 km, iar prețul pornește de la 22.450 euro, înainte de aplicarea subvențiilor Rabla Plus.

Noul Spring Extreme va putea fi comandat în rețeaua de agenți autorizați Dacia din România începând din data de 16 ianuarie, iar primele livrări vor avea loc înainte de jumătatea anului.

Spring Extreme va dispune de un motor electric de 65 CP/48 kW și de o autonomie de 220 km în ciclu WLTP mixt și 305 km în ciclu WLTP City. Motorul electric actual de 45 CP/33 kW va fi disponibil în continuare pe versiunea Essential.

Disponibilă strict pe acest nivel de echipare, noua motorizare, asociată cu un nou reductor specific, oferă accelerații și reprize mai energice pe o plajă de utilizare extinsă, spun cei de la Dacia. Abordând un registru outdoor, acest nivel de echipare va fi disponibil în viitor pe patru modele ale mărcii (Spring, Sandero, Duster și Jogger).

Dacia inaugurează o nouă culoare de caroserie – Slate Blue

Odată cu lansarea Spring Extreme, Dacia inaugurează o nouă culoare de caroserie – Slate Blue – și o serie de elemente de design exclusive.

Astfel, noua versune va prezenta la exterior carcasele oglinzilor retrovizoare vopsite în culoarea Copper Brown”. Aceeași nuanță se regăsește și pe barele de pavilion, pe ornamentele de sub blocurile optice, pe capacele roților și pe logotipul Dacia de pe hayon.

Totodată, ușile din față sunt decorate cu un stripping care amintește de elementul distinctiv al modelului Duster amplasat între uși și aripile din față.

La interior apare un ornament specific pentru pragurile ușilor, covoraje de cauciuc cu ornament specific pentru locurile din față și conturul aeratoarelor și cel al planșei de bord de culoare Copper Brown.

De asemenea, materialul care îmbracă scaunele dispune de cusături aparente de culoare Copper Brown, în timp ce sigla Dacia Link este imprimată pe spătarul scaunelor din față.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax