Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Dacian Cioloș a luat masa la cantina universității din Alba Iulia, alături de staff-ul său de campanie

Publicat

ciolos

Dacian Cioloș a luat masa la cantina Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, alături de staff-ul său de campanie, după întâlnirea de luni, cu alegătorii din oraș.

PLUS Alba a postat pe contul de facebook al organizației o serie de fotografii care îl arată pe Dacian Cioloș alături de Dragoș Pâslaru și alți membri ai staff-ului, stând la coadă cu tava în mână, la cantina universității din Alba Iulia, renumită în oraș pentru mâncarea bună și prețurile rezonabile.  ”Alături de (alți) tineri ca noi” au scris reprezentanții PLUS, alături de fotografii.

s

Aceștia au comadandat fiecare ce a dorit, apoi au plătit ”nemțește”, fiecare achitându-și consumația proprie. Dacian Cioloș s-a aflat luni la Alba Iulia, unde s-a întâlnit cu echipa locală de campanie a USR-PLUS și cu alegători ai formațiunii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 06.05.2019 at 16:07

    As fi vrut sa postati poze cu alegatorii, daca erau. In rest, poti sa mananci si la cantina saracilor, ca lumea te percepe ca ceea ce ai fost si esti. Dar daca trebuie sa o faci o faci,asta-i ordinul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax