Connect with us
Publicitate

Uncategorized

(FOTO) Dan Diaconescu în turneu electoral prin județul Alba: Cugirenii l-au întâmpinat cu pâine și sare

Publicat

Fondatorul Partidului Poporului şi candidatul din partea acestui partid la preşedinţia României, Dan Diaconescu, a făcut o vizită-fulger la Cugir, vineri după-amiază. În turneul său electoral, acesta a vizitat mai multe localități din judeţul Alba. Aproximativ 200 de membri și simpatizanți PP-DD s-au adunat în fața Casei de Cultură din Cugir, aşteptându-se ca acesta să anunţe oficial candidații la Primăria şi Consiliul Local Cugir, însă momentul a fost amânat pentru săptămâna viitoare.

La Cugir, partidul care îl reprezintă pe Dan Diaconescu a organizat un miting electoral care s-a desfăşurat în faţa Casei de Cultură şi la care au participat câteva sute de persoane.

Dan Diaconescu a stat la Cugir aproximativ 30 de minute, însă organizatorii și-au exprimat speranța de a-l aduce pentru a doua oară la Cugir în acest an.

Președintele PP-DD a fost însoţit în vizita sa la Cugir de fostul şef al organizaţiei judeţene, Ion Marincaş, de candidatul la primăria Cugir, Vasile Sorin, profesorul Florin Condureţeanu şi Simona Man. Până să ajungă pe scena improvizată pentru discursuri, acesta a făcut o „baie de mulţime”, strângând mâinile oamenilor.

La urcarea pe scenă, Dan Diaconescu a fost întâmpinat de organizatori cu tradiţionala pâine cu sare şi ţuică.

Fiecare persoană din staful electoral al acestuia a primit din partea unui membru al PP-DD câte o eşarfă tricoloră sau mov.

Dan Diaconescu s-a arătat încrezător în şansele candidatului său din partea PP-DD la funcţia de primar, Vasile Sorin, şi i-a transmis susținerea sa pentru câștigarea conducerii Cugirului, „pentru putea scăpa oraşul de ciocoi”.

Sorin GIURCA

[nggallery id=259]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Diana

    luni, 21.05.2012 at 00:44

    Domnule Giurca, vreau sa va corectez pentru greselile informative pe care le-ati scris in acest articol: in primul rand nu au fost 200 de simpatizanti ci 500, lansarea candidatilor a fost facuta la Alba Iulia si nu era vorba de nici o lansare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax