Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Dans, concerte de muzică și o prezentare de modă au marcat „Serbările Unirii” la Alba Iulia

Publicat

Concerte de muzică ușoară, dansuri sportive și de societate sau prezentare de modă, toate au fost pe placul albaiulienilor joi seara, în cadrul evenimentelor organizate cu ocazia “Serbărilor Unirii”, la Pub 13 din Alba Iulia.

Seara a debutat cu acordarea de diplome tuturor participanților la “Serbările Unirii”, după care Paul Tomuș, ocupantul locului al III- lea al festivalului – concurs Gaudeamus Awards de la Brașov, a încântat audiența cu un recital de muzică ușoară. Au urmat apoi Ricky și trupa Flaviu’s Crew, care au pus albaiulienii la mișcare cu dansuri moderne, dar şi tradiționale țigănești. Nu au fost uitate nici dansurile sportive și de societate, care s-au dovedit a fi pe placul tuturor celor prezenți la eveniment.

Și pentru ca “Serbările Unirii” să  aibă în program evenimente dintre cele mai variate, organizatorii s-au gândit să le ofere celor prezenți și un moment inedit. Este vorba despre o prezentare de modă semnată de tânăra creatoare Ioana Sabău, din Alba Iulia. În aplauzele publicului, aceasta și-a prezentat colecțiile vestimentare de zi și de seară.

Seara a continuat cu recitalurile de muzică ușoară susținute de Ruben Ciungan, câștigătorul locului I la concursul Gaudeamus Awards, dar și de trupa GoodDay. Cei care încă își doreau să petreacă până tarziu în noapte, au fost lăsați în compania lui DJ M’Livio.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax