Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Dar de Crăciun pentru copiii din Cîmpeni. Spectacol cu colindători din zona Munţilor Apuseni

Publicat

Peste 1000 de copii din Cîmpeni au primit, duminică, daruri de Crăciun, în cadrul unui eveniment ce a inclus un concert de colinde. În atmosfera caldă a sărbătorii Nașterii Domnului, Moș Crăciun și-a făcut apariția mult așteptată.

Evenimentul a demarat la ora 15.00 la sala Rivaly Regal cu un concert de colinde. Au evoluat, pe scena spectacolului, colindători de la Școala Generală și artiști consacrați din zona Munților Apuseni.

Moș Crăciun a împărţit cadouri specifice sărbătorii de iarnă, din care n-au lipsit dulciurile, pentru peste 1000 copii prezenți.

În pofida temperaturii scăzute, zâmbetele și bucuria de pe fețele copiilor a făcut ca efortul organizatorilor să fie răsplătit pe deplin.

Evenimentul a fost organizat de Pro Munții Apuseni cu sprijinul majorității oamenilor de afaceri din orașul Câmpeni (aproximativ 25 societăți comerciale), pentru toți copiii din Câmpeni, de la preșcolari până la clasa a opta inclusiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax